Fotovoltaica

Què és i com funciona?

L’energia fotovoltaica és aquella que s’obté al convertir la llum solar en electricitat fen servir una tecnologia basada en l’efecte fotoelèctric.

Un sistema fotovoltaic capta l’energia  del sol gràcies al us de components especials anomenats mòduls fotovoltaics, capaços de produir electricitat quan els hi arriba la llum del sol.

Fem servir unes estructures per aguantar els mòduls, fixant-los al sostre de les teulades o al terra.

El mes important d’instal·lar plaques solars és protegir el nostre planeta del canvi climàtic, reduint l’ús de combustibles fòssils, eliminar les emisions de gasos d’efecte hivernacle i arribar, progressivament a l’autosuficiència enèrgetica.

Portet Instal·lacions i l’energia fotovoltaica.

Portet Instal·lacions estem molt conscienciats del problema amb el canvi climàtic. Per això, apostem al 100% per la instal·lació d’energia fotovoltaica.

Disposem d’un equip de professionals, que va des de el nostre equip tècnic d’inginyers fins als instal·ladors.

Des de el principi, fem un estudi personalitzat per a cada instal·lació. Gestionem tots els tràmits legals (llicència d’obres, butlletins, subvencions, canvis de comercialitzadores elèctriques…) i oferim també un servei de manteniment. El client, nomes s’haurà de preocupar de gaudir un cop finalitzi la instal·lació.

Instal·lacions Portet, ha qualificat als seus professionals per a la instal·lació de energia fotovoltaica.