icon

Energies renovables

decoration

Energies renovables

Oferim instal·lacions amb energies renovables a Catalunya,  ja sigui amb, bombes de calor, tant geotèrmiques com aerotèrmiques,  estufes o calderes de biomassa i muntatges amb plaques solars tèrmiques. Proporcionant els millors rendiments, aportant confort i una gran durabilitat, ja que només treballem amb les millors marques.

 

 

Portet Instal·lacions ja porta més d'una dècada apostant per les energies renovables, degut al encariment del preu dels combustibles fòssils i de l'electricitat, cada cop es més car tenir un ambient de confort i l'empresa va buscar alternatives per oferir als seus clients, qualitat, confort i estalvi energètic.

El 80 % de la despesa energètica a una casa típica es per la calefacció i l’aigua calenta sanitària (ACS).

Instal·lacions Portet, va veure fa més d’una dècada que es podria disminuir el cost per escalfar la casa i l’aigua calenta i a més, augmentar el confort, a partir de les noves tecnologies en energies renovables. Una d’aquestes es la bomba de calor que multiplica la producció de calor en un 400%, consumint la mateixa quantitat d’energia. En comparació cap escalfador de combustió (gas, gasoil), no pot superar un rendiment del 100%.

Això significa que amb 100W d’electricitat podem generar 400W de calor. O el que és el mateix; gastarem 4 vegades menys energia que amb qualsevol altre sistema. L’únic consum es electricitat pel compressor de la bomba, i això es pot baixar a cero si connectem la bomba de calor a un sistema fotovoltaic, o disminuir-ho molt si ajudem al sistema amb panells solars tèrmics. Aquest sistema es pot connectar directament als radiadors existents, a la xarxa d’aigua calenta o a un sistema de terra radiant, sense cap tipus d’obra invasiva.

Les bombes de calor son tan increïblement eficients que estan substituint a tots els escalfadors de combustió. Com que no hi ha combustió, no necessitarà xemeneies o tubs de ventilació, oferint seguretat i fiabilitat total, a més sense el manteniment habitual d’elements de combustió.

Imaginis utilitzar tota la calefacció i aigual calenta sense haver de pensar amb el cost o amb la sostenibilitat. No gastar ni cremar res. No rebre cap factura de despesa o disminuir-la substancialment. Fins i tot podrem deixar la calefacció a un nivell mínim quant marxem al cap de setmana i trobar la casa calenta quant tornem. D’això n’anomenem Confort.

Instal·lacions Portet, també ha vist els beneficis de la utilització de la matèria orgànica com a font energètica. Aquestes instal·lacions tenen un cost molt més reduït i poden aconseguir estalvis del 50% respecte les instal·lacions convencionals. Tot i tenir alguns dels problemes que poden tenir els sistemes de combustió, com el manteniment, l’extracció de cendres, el subministrament de matèria per cremar... és una energia renovable, es a dir el CO2 que tirarem a l’atmosfera serà menor o igual que el que produiria al descompondre’s a més podríem aconseguir la temperatura de confort a un preu reduït.

decoration

Aerotèrmia

A l’hora d’escalfar una casa, climatitzar una piscina o un ambient, son molts els mètodes tradicionals que es fan servir, … Continua la lectura de Aerotèrmia

Biomassa

Instal·lacions Portet, treballa amb les millor marques per oferir-li calderes o estufes de pellets, estelles o llenya, totalment instal·lades i … Continua la lectura de Biomassa

Geotèrmia

Què és la geotèrmia? L’energia geotèrmia es una font d’energia renovable i es troba emmagatzemada sota la superfície terrestre en … Continua la lectura de Geotèrmia

Solar tèrmica

Què és i com funciona? L’energia solar tèrmica la podem definir com l’aprofitament de l’energia del sol per generar calor … Continua la lectura de Solar tèrmica